Berekent KamersMaastricht makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding RoomMaastricht is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Roomaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. RoomMaastricht bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Roomaanbieders in Maastricht vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Room in Maastricht. Een Roomaanbieder kan gratis een Room plaatsen in Maastricht. Huurders kunnen ook gratis een Roomoproep plaatsen in Maastricht, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Room in Maastricht, huurders kunnen ook reageren op Rooms in Maastricht. Op www.kamersmaastricht.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op RoomMaastricht of te reageren op een advertentie van een Room in Maastricht.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Room kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Maastricht, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Maastricht kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Roomaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

RoomMaastricht raadt je aan om vooraf te vragen aan de Roomaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je de Room afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs