Kamer huren: Statensingel in Maastricht

  • 35 m2
  • 2 kamers
  • 09 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Alleen geschikt voor studenten!

Gemeubileerde kamer beschikbaar per direct! De studio is 35 vierkante meter en heeft een eigen badkamer. Badkamer is voorzien van douche, wastafel met spiegel en toilet. De kamer is tevens voorzien van een aanrechtblad met spoelbak en koelkast. De kamer is gemeubileerd; bed, bank, tafel met stoelen, kast en accessoires. De gezamenlijke keuken wordt gedeeld met andere studenten. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke patio, wasmachines en drogers.

De kamer is gelegen in een oude Melkfabriek, deze is gerenoveerd in zomer 2019. De kamer is gelegen naast het natuurgebied "Hoge Fronten" en op loopafstand van de binnenstad. De kamer is gelegen op 5 minuten fietsafstand naar de Faculteit Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, Faculteit Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid en School of Business and Economics. Het is 15 minuten fietsen naar de Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen en de Faculteit Gezondheid, Geneeskunde en Life Sciense. De supermarkt ligt op 2 minuten lopen.

De huurprijs van deze kamer is 795,- inclusief gas, water, elektra, tv, internet en meubilering. De borg is 1000,-. De minimale huurtermijn is 12 maanden. Huurtoeslag is niet mogelijk!

Het is tevens mogelijk om een parkeerplek naast het pand te huren!

Interesse? info@mghousing.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad: Maastricht
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichting: In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de aanbieder
Vraag de aanbieder
Gedeelde woonkamer

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Maakt niet uit
Tonen op kaart